КУРЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ ЗІ СМЕТАННИМ СОУСОМ

ТАТО - КОРОЛЬ КУЛІНАРІЇ


У справжнього короля має бути фірмова страва

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

    • Куряче філе

      2 шт.

    • Масло вершк.

      80 г

    • Яйця

      2 шт.

    • Борошно

      1 скл.

    • Панірувальні сухарі

      1 скл.

    • Сіль, перець

      за смаком

    • Сметана

      200 г

    • Мариновані огірки

      4 шт.

    • Зелена цибуля

      30 г

    • Часник

      2 зубчики

Інструкція приготування

  1. Приготувати соус: змішати сметану із натертими на тертці маринованими огірками, часником та подрібненою цибулею. Посолити та поставити у холодильник.
  2. Куряче філе покласти між двома шарами плівки і акуратно відбити до товщини 1 см. Посолити і поперчити.
  3. Збити яйця в глибокій тарілці з дрібкою солі до однорідності.
  4. Занурити філе спочатку в борошно, далі в яєчну масу, потім обваляти в сухарях. Обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
  5. Подавати зі сметанним соусом.